Da se upoznamo
Strana 2 od 2 • Delite •
Strana 2 od 2 •
1, 2
Re: Da se upoznamo
Dobrodosla April 
Ja nazalost nisam posecivala craftart, pa nemam za cim da zalim, ali sigurno je jako tuzno kada nesto tako lepo prestane da postoji. Nadam se da mi na krstarici i ovde necemo nestati
Da cemo se druziti i pomagati jedna drugoj 
Ja nazalost nisam posecivala craftart, pa nemam za cim da zalim, ali sigurno je jako tuzno kada nesto tako lepo prestane da postoji. Nadam se da mi na krstarici i ovde necemo nestati

Marceta Danijela- Admin
- Broj poruka: 346
Godina: 34
Datum upisa: 05.09.2007

A vi ste i na Krstarici...pa moracu i tamo da zavirim na kolacarske teme!
))
Zvoncica- Broj poruka: 15
Datum upisa: 08.11.2008

Samo izvolite 
Tamo nas doduse ima mnogo vise i mnogo smo aktivnije
Tamo nas doduse ima mnogo vise i mnogo smo aktivnije

Marceta Danijela- Admin
- Broj poruka: 346
Godina: 34
Datum upisa: 05.09.2007

Evo i mene!!!!
Do sada sam smatrala da se u dekoracijama torti snalazim kao slon u staklarskoj radnji, ALI...
Ova nasa @zlatna koka mi je toliko ulila volju svojom nesebicnoscu i savetima da sam napravila tortu svom "decku" za 53 rodjendan i evo vec treci dan uzivam na lovorikama i slusam hvalospeve o moj poslasticarskom umecu od svih koji su videli tortu...
Saljem sliku (ako ubodem kako se salje
)
Veliki ljubac za sve...
Do sada sam smatrala da se u dekoracijama torti snalazim kao slon u staklarskoj radnji, ALI...
Ova nasa @zlatna koka mi je toliko ulila volju svojom nesebicnoscu i savetima da sam napravila tortu svom "decku" za 53 rodjendan i evo vec treci dan uzivam na lovorikama i slusam hvalospeve o moj poslasticarskom umecu od svih koji su videli tortu...
Saljem sliku (ako ubodem kako se salje
Veliki ljubac za sve...

mama01- Broj poruka: 8
Godina: 46
Datum upisa: 11.05.2009
Evo ja sam nova,
ali ne vidim da je ovde bilo druzenja pooduze vremena.
Ja sam od skoro pocela da pravim dekoracije od gum paste,samouka,uciteljica mi je inrernet.
Nadam se da ce neko posle mene pisati poruke, jer steta je prijaviti se na forum i biti pasinvan. Pozdrav
Ja sam od skoro pocela da pravim dekoracije od gum paste,samouka,uciteljica mi je inrernet.
zana64- Broj poruka: 1
Godina: 47
Datum upisa: 22.04.2012
Strana 2 od 2 •
1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu